Search
  • Miroslav Malinovic

NASTAVAK RADA OD 11.05.2020.

Poštovani pacijenti,


Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da se uskoro bliži povratak na naša radna mjesta. Republički štab je 5. maja 2020. godine donio odluku da se, između ostalog, i stomatološkim ambulantama odobrava rad od ponedjeljka 11.5.2020.

S tim u vezi, željeli bismo Vas obavijestiti o protokolu rada koji ćemo sad primjenjivati.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, a u cilju što boljih mjera zaštite kako ljekara, tako i samih pacijenata, Komora doktora stomatologije, u saradnji sa Medicinskim fakultetima iz Banja Luke i Foče, te Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite RS je izradila Vodič za sprovođenje stomatoloških intervencija za vrijeme trajanja pandemije COVID-19.

Zamolićemo Vas da izdvojite par minuta svog vremena i pročitate uputstva i informišete se o protokolu zaštite pacijenata u stomatološkim ambulantama.

→Zakazivanje će se vršiti telefonski, putem e-maila ili inboxa naše FB stranice,

→Dođite tačno na vrijeme, ukoliko je moguće bez pratnje,

→Prilikom dolaska u ambulantu potrebno je da nosite zaštitnu masku, dok će Vam rukavice biti obezbijeđene na ulazu u ambulantu,

→Sve upute će biti vidno istaknute u ambulanti, a i osoblje će Vam biti na raspologanju za sva pitanja.

Z.U. Implantodent dr Saša Dabić će svakom pacijentu da obezbjedi maksimalno siguran rad, sa pridržavanjem svih propisanih mjera zaštite, te na taj način olakšati rad u novonastaloj situaciji.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da se naručite slobodno možete da nas kontaktirate putem e-maila ili inboxa naše FB stranice, te na broj telefona 051/961-999 u četvrtak 7.5.2020. i u petak 8.5.2020. u periodu od 09.00 do 16.00

Vidimo se od ponedjeljka!

Z.U. Implantodent dr Saša Dabić

I krajiskog korpusa 35

www.implantodentbl.com

implantodentbl@gmail.com

051/961-999170 views0 comments